Facebook YouTube

Om Sportconcept International

fodboldskoler i Spanien, England og ItalienSportConcept International er et bureau der laver arrangementer og events inden for sportens verden. Vi tilbyder en bred vifte af arrangementer, men hovedvægten er dog inden for fodboldens verden. Træningslejre fodboldturneringer for såvel elite som bredde, har været på programmet siden bureauets start.

Rejsearrangementer, kampbilletter og lignende
Vi tilbyder mange forskellige arrangementer - herunder arrangementer til fodboldkampe i f.eks Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen og meget mere. Vi laver også mange andre arrangementer inden for sport på topniveau - så som håndbold, Champions League, motorsport, tennis og meget mere.

Sportevents, foredrag og lignende
Vi er løbende i kontakt med Europæiske topklubber og store personligheder inden for mange sportsgrene. Det betyder vi ind i mellem arrangerer nogle rigtig spændende studieture til f.eks topfodbold-klubber og ligeledes er vore sportsforedrag "2 x 45" med kendte personligheder inden for sportens verden meget populære.

Træningslejre, cups og fodboldskoler
SportConcept International beskæftiger sig udelukkende med arrangement af sportsrelaterede rejser. Vi har over 10 års erfaring med planlægning af træningslejre, specielt for fodbold- svømme- og golfklubber - men vi laver alle former for sportsrelaterede træningsophold. Vi arrangerer træningslejrene fra A til Z - transport, indkvartering, baneleje, træningskampe etc ...og intet bliver overladt til tilfældighederne!

Stor berøringsflade
Da vi laver træningsophold, turneringer og events året rundt i hele Europa, har vi en stor berøringsflade og agenter mange steder. I kraft af vores netværk, er vi derfor i stand til at lave næsten ethvert arrangement inden for sportens verden. Kontakt os gerne selv om din sportsgren ikke er at finde her på siden.

Vore kunder spænder fra eliteklubber og andre europæiske topklubber til diverse breddeklubber i Europa.

Henrik Wieland, selskabets direktør, har UEFA licens og er registreret som UEFA licensed matchmaker - med deraf følgende ret til at arrangere venskabskampe, turneringer samt træningslejre.

SportConcept International er medlem af rejsegarantifonden samt Danmarks rejsebureauforening og har et tæt samarbejde med DTU (Dansk Træner Union), som råder, vejleder og vurderer omkring vore træningsophold. Ønsker I referencer fra klubber der tidligere har rejst med os er I altid velkommen til at kontakte os.

 
 
© 2016 Sportconcept International | Fugholm 17 | 8700 Horsens | Tel. +45 7020 0970 | info@sportconcept-int.com